contact

Neem contact op

Onderstaand contactformulier zo compleet mogelijk invullen a.u.b.!

Stationsplein 299, Amersfoort

06-83629010

Routebeschrijving​

Met de auto vanaf de A28: Utrecht-Zwolle;

A28 – afrit 6: Leusden Zuid / Woudenberg

Vanaf Zwolle: Aan het eind van de afrit rechtsaf richting Amersfoort.
Vanaf Utrecht: Aan het eind van de afrit linksaf en bij de volgende verkeerslichten rechtdoor richting Amersfoort.

U rijdt nu op de Arnhemseweg (weg met bomen). Na zo’n 1500 meter buigt de weg naar rechts, over een spoorlijn. Na de spoorwegovergang direct naar links. De Arnhemseweg volgen langs het spoor. Aan het einde van de Arnhemseweg een rotonde (Julianaplein). U gaat rechtdoor de Bergstraat in. U gaat bij de verkeerslichten rechtdoor de Vlasakkerweg in. Bij de stoplichten linksaf. U rijdt nu op de Stationsstraat.
U rijdt voorbij de ingang van het station en voorbij het busstation. U neemt de inrit naar parkeerterrein P&R (links van de Argonaut naar beneden), maar u gaat niet de parkeergarage in. U neemt de weg die naar beneden loopt, parallel aan de Barchman Wuytierslaan.
U vervolgt de weg die hier heel smal wordt. Rechts ziet u een groot parkeerterrein. Railzicht ligt direct naast het P&R parkeerterrein. Railzicht heeft een eigen parkeerterrein, net achter het gebouw. Er staat een bord “verboden te parkeren”, maar als bezoeker van Railzicht mag u hier parkeren. Als de parkeerplaats vol is, kunt u even bij Railzicht naar binnenlopen en vragen of zij de paal van een ander parkeerterrein open doen.

Met de trein;

Verenigingsgebouw Railzicht ligt 5 minuten lopen van Amersfoort Centraal langs het spoor in de richting Utrecht. Vanuit de stationshal (uitgang Centrum) gaat u rechtsaf richting busstation en loopt u de weg in die naar de parkeergarage leidt of u loopt het spoor af richting Barchman Wuytierslaan. U gaat niet het parkeerterrein P&R op, maar neemt de weg naar beneden, parallel aan de Barchman Wuytierslaan.Railzicht ligt direct naast het P&R parkeerterrein.

Tip: volg de borden P&R die in de hele stad Amersfoort zijn aangegeven!